От скоро правя експерименти и задействах в лабораторни условия 1 (демо)хотелска система в офиса.Обаче като натисна ctrl+F3 дава грешка(на всички програмки - hotel,store,sale).Ако сменя режима през съответното .ini си работи във всеки режим.Проблема е само при тази операция.Всички други конфигурации се извършват без бой.Другите видове операции също работят без проблеми.
Грешката е "unhandled exception" и е на различен адрес според приложението, но мисля, че винаги на 1 и също .exe е на 1 и също место.
Помагайте!!!:)
BTW работя с boot-rom, но и като се заредя от дискета пак е същата работа.
Не мога да сменя видео режим и това не ме радва:)
Добре, мерси.Но ще съм благодарен на 2-3 реда обяснение защо е така(не е фатално, но ако имаш време).
Има и 1 проблем.Като ги пусна така не се виждата 132-колонните режими(ако програмата тръгне от basepack в 86-колонен не мога да я сложа на 132, защото го няма в менюто)Може ли да се направи нещо по този въпрос(ако не може - не е проблем да пиша в .ini).
Иначе работи, пък и не смятам да се сменя тоя режим.
Ако винаги пускам с този ключ проблем ли е(не искам като си цъкат и не знаят какво правят да дава грешки:))?
Има и 1 проблем.Като ги пусна така не се виждата 132-колонните режими(ако програмата тръгне от basepack в 86-колонен не мога да я сложа на 132, защото го няма в менюто)Може ли да се направи нещо по този въпрос(ако не може - не е проблем да пиша в .ini).
Иначе работи, пък и не смятам да се сменя тоя режим.
Ако винаги пускам с този ключ проблем ли е(не искам като си цъкат и не знаят какво правят да дава грешки:))?
- scooter_nick
- Регистриран: 05-11-2004 16:11
- Контакти:
Използвай сканиране за видео режим
Когато стартираш програмата с параметър novesa не се визуализират 132 колонните режими, затова пускай сканиране за видео режим - след него се визуализират всички режими.
Един съвет - Ctrl+F3 е бързо и удобно, но не записва избрания видео режим. Ако настройваш режима на работа през "Конфигурация-Системни-Дисплей-Смяна" програмата си запомня избрания режим.
Един съвет - Ctrl+F3 е бързо и удобно, но не записва избрания видео режим. Ако настройваш режима на работа през "Конфигурация-Системни-Дисплей-Смяна" програмата си запомня избрания режим.