"Място на сделката" във фактура
"Място на сделката" във фактура
Има ли начин за всеки потребител (или обект/склад) да е индивидуално? Съвсем реалистично е всеки обект да има най-малкото свое "име на обекта" във фактурни данни.
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
-
- Регистриран: 09-11-2004 19:52
- Име: Детелин Илиев
- Контакти:
Re: "Място на сделката" във фактура
Ами в конфигурация обекти
Извинявам се, вероятно не съм се доизразил.
Говоря за "Име на обекта", което се взима от "Фактурни Данни" и съответно (би трябвало) да излиза на фактурата.
Някак си не върви да давам фактури за шампоан/цигари, на които пише "Склад Хранителни Стоки"
PS Сутринта почти в съзнание погледнах 1 фактура и се размислих, че име на обекта не би следвало да фигурира там (в интерес на истината и не видях да го има), което променя въпроса ми на "Какво прави Име на обекта във Фактурни данни?" - от много време си живея с мисълта, че има нещо общо с фактурата ...
Говоря за "Име на обекта", което се взима от "Фактурни Данни" и съответно (би трябвало) да излиза на фактурата.
Някак си не върви да давам фактури за шампоан/цигари, на които пише "Склад Хранителни Стоки"
PS Сутринта почти в съзнание погледнах 1 фактура и се размислих, че име на обекта не би следвало да фигурира там (в интерес на истината и не видях да го има), което променя въпроса ми на "Какво прави Име на обекта във Фактурни данни?" - от много време си живея с мисълта, че има нещо общо с фактурата ...
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
- mIRCata
- Admin
- Регистриран: 15-11-2004 15:25
- Име: инж. Мирослав Джоров
- Контакти:
Всеки обект има собствен номер за фактури. От фактури като избираш различните обекти раздава различни номера за фактурите. Примерно в единия започват с 1, във втория с 2 и т.н